Chokolade:
Fra træ til bord
Wie aus einer Kakaobohne Schokolade wird
Text:
Katharina Kuhlmann
Photography:
© EcoFinia GmbH
Den 30. september 2020
![](https://vivani.de/wp-content/uploads/2020/09/From-Tree-To-Bar_thumb2-1054x843.jpg)
Kakaobøslen tager virkelig lang vej til sin chokolade færdiggørelse. I vores firedelte rapport "Fra træ til bar" ledsager vi dig fra kakaotræet til supermarkedets hylde.
![](https://vivani.de/wp-content/uploads/2015/11/Kakaobaum_thumb-530x424.jpg)
[Teil 2]
Die Kakaofrucht
![](https://vivani.de/wp-content/uploads/2016/02/Kakaofruechte_bunt_web-1-530x353.jpg)
![](https://vivani.de/wp-content/uploads/2016/05/Trocknung_1200x800-1-530x353.jpg)
[Teil 3]
Die Kakaobohne
und ihre weitere Verarbeitung
[Teil 4]
Aus Kakaomasse wird Schokolade
![](https://vivani.de/wp-content/uploads/2016/07/Conche_innen_web-1-530x353.jpg)